skip
FRI FRAKT ÖVER 499 kr SE/DK
sv
Language
svenska
 • svenska
 • English
 • Dansk
Currency

  Om oss

  Vårt Varumärke

   

  Vi är ett Livsstils varumärke inom Functional food och nutrition för aktiv livsstil. För oss är det viktigt att ha full kontroll på råvara och alla våra produkter tillverkas därmed i Sverige. Vår mission är att ständigt utmana marknaden med nya, innovativa produkter och koncept inom aktiv livsstil. Vår ambition är att hjälpa dig att uppnå dina träningsmål och vara en stöttepelare genom hela resan. Tillsammans går vi från 1 to 100!

  Vår Historia

   

  Med OS, VM, EM och 23 SM Guld i tyngdlyftning finns det kraft i bagaget för att utveckla framtidens bästa proteinprodukter. Klaus Schöttinger stora intresse av både träning och produktutveckling gav idén till ett nytt varumärke inom ”functional food” sommaren 2018. Efter många års erfarenhet av eget företagande och produktion av högkvalitativa produkter för konsumentnära produkter, var det dags att ge de naturliga råvarorna plats inom hälsoprodukter.

   

  Vår tillverkning sker i en KRAV och HAACP certifierade fabrik i Arlöv. Vårt fokus ligger på svensktillverkade produkter med hög kvalitet som följer hälsotrendens efterfrågan. Precis som namnet speglar, är målet att leverera produkter som ger hundraprocentig energi, med naturliga råvaror utan tillsatt socker för en sund livsstil.


  Startskottet för ONETOHUNDRED har gått. Har du samma mål som vi? Att kunna prestera till 100 procent? Då har du hittat rätt!
  Join us!

  Din varukorg

  sv
  Language
  svenska
  • svenska
  • English
  • Dansk
  Currency