skip
FRI FRAKT ÖVER 499 kr SE/DK
sv
Language
svenska
 • svenska
 • English
 • Dansk
Currency

  FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

  Onetohundred Functional Food & Life Series
  Vad är Onetohundred Functional Food?

  Vi är ett varumärke med proteinberikade snacks, svindlande goda - utan tillsatt socker! Perfekta mellanmål innan eller efter träning för att få naturlig energi inför vardagens alla utmaningar. Med ett innehåll som varken tummar på smak, konsistens eller råvaror kan alla produkter ätas med gott samvete.

  Vad innehåller våra produkter?

  Hela vårt koncept bygger på helt naturliga råvaror. Vi mixar det bästa från naturen som ger produkter som smakar riktigt bra, utan att använda artificiella smaker, färger eller konserveringsmedel. Sammansättningen av nötter, frukt och protein är unikt framtagna för att skapa produkter som kroppen mår bra av.

  Vem är produkterna riktade till?

  För alla som vill äta hälsosamma proteinberikade snacks med ett rent innehåll, utan att få i sig raffinerat socker. Självklart vill vår målgrupp leva en sund livsstil med träning.

  Varför äta just våra protein snacks?

  Våra produkter innehåller inte bara en proteinmassa från vassle med artificiella smaker. Vi mixar nötter och frukt till unika blandningar som vi sedan smaksätter med naturliga aromer. För att få den där lilla extra smakupplevelsen täcker vi en del av produkterna med sockerfri kvalitetschoklad.

  Innehåller produkterna socker?

  Sötman i produkterna kommer från naturliga sockerarter. Det finns inget tillsatt socker. Det är endast i vår sockerfria choklad som vi sötar med maltitol.

  Är produkterna veganska?

  Nej, det är de inte eftersom de innehåller mjölkchoklad och vassleprotein. Vårt sortiment växer hela tiden, vilket gör att det med stor sannolikhet kommer veganska produkter i framtiden.

  Kan man äta produkterna som nötallergiker?

  Nej! Alla produkter, förutom våra ”protein crispies”, innehåller en stor mängd nötter då det är en av huvudråvarorna. Är man känslig ska man vara medveten om att alla produkter kan innehålla spår av jordnöt, mandel, hasselnöt och cashewnöt.

  Var tillverkas produkterna?

  Vi är ett svenskt varumärke, där hela processen från idé till färdig produkt sker i skånska Arlöv.

  Hur blir man ambassadör?

  Vi är alltid öppna för nya ambassadörer som genuint gillar våra produkter och vill samarbeta över tid. I vårt team har alla krav på prestation och att nå mål i sin sport. Som ambassadör för oss har man behov av naturliga proteinberikade produkter för att ta träningen till en ny nivå - och såklart inspirera andra! Man behöver ha räckvidd i sina sociala medier och kunna sprida produkterna i bild. Finns intresse av att representera oss på mässor är detta också ett stort plus. Vi vill växa i träningsvärlden, energikrävande outdoor-sporter, men även i crossfitboxen och på olika tävlingsbanor.

  Alla förfrågningar gällande ambassadörskap, samarbete och sponsring skickas till info@onetohundred.se

   

  Vad är Onetohundred Life Series?

  Life series är vårt koncept inom nutrition och kosttillskott. Våra produkter är något utöver det vanliga. Alla våra produkter är framtagna efter högsta smakpreferenserna utan att tumma på kvalitén. Vår ambition är att ge marknaden bättre och godare produkter!

   

  Vilka produkter finns i sortimentet?

  Inom Life series har vi proteinpulver, BCAA, EAA, PWO, vitaminer, mineraler och kollagen, men vi fyller på med nya innovativa produkter hela tiden så håll utkik på hemsidan!

   

  Vem är produkterna för?

  För personer med aktiv livsstil. Vi har som mål att så många som möjligt ska kunna använda våra produkter!

   

  Vilka av Life Series produkterna är laktosfria?

  BCAA, EAA, PWO, vitaminer och mineraler är laktosfria. Vårt whey protein innehåller vassleprotein vilket i sin tur innehåller laktos. Vi har berikat vårt whey protein med matspjälkningsenzymer som bla. bryter ner laktos, vilket är ett bra alternativ för de med känslig mage. 

  Kolla alltid produktens innehållsförteckning på förpackningen för att vara helt säker.

   

  Vilka av Life Series produkterna veganska?

  Vi erbjuder både växtbaserade alternativ samt mjölkbaserat. Vår vision är att inom 3 år vara marknadsledande inom växtbaserad nutrition.

   

  Vilka av Life Series produkter innehåller gluten?

  Inga av våra produkter inom Life Series innehåller för tillfället gluten. Kolla alltid produktens innehållsförteckning på förpackningen för att vara helt säker!

   

  Innehåller era produkter palmolja?

  Nej!

   

  Var tillverkas era produkter?

  Våra produkter tillverkas i Sverige.

   

  Hur bra och nyttiga är Life Series produkterna?

  Vad är egentligen nyttigt? Vad som är nyttigt beror helt av hållet på vad för behov och mål personen som äter det har. Men vi försöker skapa produkter som är proteinberikade med inget eller så lite tillsatt socker som möjligt. För ytterligare information kring energi eller övrigt innehåll, var vänlig se respektive produkts innehållsförteckning på förpackningen. 


  Vid eventuella frågor kontakta gärna oss på info@onetohundred.se

  Din varukorg

  sv
  Language
  svenska
  • svenska
  • English
  • Dansk
  Currency