ship
FREE SHIPPING OVER SEK 400.
en
Language
English
 • Swedish
 • English
 • Deutsch
 • Danish
Currency

  Refund policy

  1. Ångerrätt

  7.1 Vid köp av varor på webbplatsen gäller alltid 60 dagars ångerrätt i enlighet med gällande konsumentköplag. Detta innebär att kunden har rätt att ångra sitt köp genom att meddela detta inom 60 dagar från det att kunden eller kundens ombud tagit emot den beställda varan (ångerfristen). 

  7.2 Ångerrätten gäller inte följande typer av varor: 

  1. Varor som har tillverkats enligt kundens anvisningar eller om på annat sätt har fått en tydlig personlig prägel. 
  1. Varor med bruten försegling som inte kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl 

  7.3 I samband med en beställning av vara för vilken ångerrätten inte gäller får kunden tydlig information om detta. Om en vara har förseglats får kunden inte bryta förseglingen om kunden vill kunna utöva sin ångerrätt. Rätten att ångra sig upphör således när kunden bryter förseglingen. 

  7.4 Om kunden vill ångra ett köp som gjorts via webbplatsen ska kunden, innan ångerfristen löpt ut, skicka ett klart och tydligt meddelande till Onetohundred. Kunden ska ange sitt namn, sin adress och annan relevant information (t.ex. ordernummer, fakturanummer och namn på varan) i meddelandet. Alternativt kan kunden använda den standardblankett för utövande av ångerrätt som konsumentverket har tagit fram. 

  7.5 Kunden ansvarar för varans skick efter det att kunden mottagit varan och hela vägen fram till tidpunkten då Onetohundred mottagit returvaran. Varan ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum meddelande om utövande av ångerrätt lämnades till Onetohundred. Varan ska skickas väl förpackad, i fint skick i originalkartong. 

  7.6 Kunden står för returfrakten (69 SEK), leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning.

  7.7. När kunden ångrar sitt köp betala det belopp som kunden betalat för varan tillbaka till kunden. Undantag gäller för eventuella tillkommande leveranskostnader till följd av att kunden valt något annat leveranssätt än den standardleveransen som säljaren erbjuder. Vid retur av del av order återbetalas inte leveranskostnaden. På det belopp som ska återbetalas har säljaren rätt till att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning jämfört med varans ursprungliga värde förutsatt och i den mån sådan värdeminskning beror på att kunden har hanterat varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa varans egenskaper eller funktion. 

  7.8 Säljaren betalar snarast tillbaka beloppet. Dock senast inom 14 dagar från och med det datum kundens meddelande om utövande av ångerrätten mottogs. Säljaren får dock vänta med återbetalningen tills säljaren tagit emot vara eller kunden har visat att varan har sänts tillbaka (t.ex. Genom ett inlämningskvitto). Återbetalningen kommer att ske till kunden via det betalsätt som kunden valde, förutsatt att inte annat överenskommits eller att det funnits hinder för sådan betalning. 

  your shopping cart

  Your cart is empty.
  Click here to continue shopping.
  en
  Language
  English
  • Swedish
  • English
  • Deutsch
  • Danish
  Currency