Annelis biskvier

Receptet gäller för cirka 15 stycken biskvier med jordnötssmörsfyllning.
Ingredienser:
Basen:
200 g mandelmassa
2 st äggvitor
Fyllning:
2 st äggulor
100 g smält kakaosmör
4 msk lönn- eller agavesirap eller honung
2 dl kokosmjöl (Har du inte kokosmjöl kan du göra ditt eget mjöl genom att blanda kokosflingor i en mixer)
1 dl jördnöts- eller mandelsmör
Glasyr
100 g mörk choklad
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Riv mandelmassan och blanda med äggvitan (se till att spara äggulorna till fyllningen)
3. Använd en spritspåse för att göra små platta kakor ca 4 cm i diameter på en plåt med bakplåtspapper. Oroa dig inte om du inte har en spritspåse, du kan försiktigt använda en sked istället.
4. Sätt in i ugnen i ca 12 minuter tills de är gyllenbruna. Låt dem sedan svalna medan du förbereder fyllningen.
5. Blanda det smälta kakaosmöret, äggulan och sirapen. Tillsätt kokosmjölet och blanda till en fast deg. Om den är för rinnig, ställ in den i kylen i 5-10 minuter (se till att inte ställa den i kylen för länge eftersom den annars kan bli för hård).
6. Lägg lite jordnöts- eller mandelsmör i mitten av bottnen. Täck jordnöts- eller mandelsmöret med fyllningsmassan så att det täcker hela botten.
7. Smält den mörka chokladen i en skål över kokande vatten. Doppa kakorna i chokladen så att de täcks jämnt.
8. Låt stelna i kylen. Njut av!
Du hittar fler av Annelis recept på hennes instagram, @therawswede.