ship
FREE SHIPPING OVER SEK 400.
en
Language
English
  • Swedish
  • English
  • Deutsch
  • Danish
Currency

    Annelis biskvier

    Annelis biskvier

    Receptet gäller för cirka 15 stycken biskvier med jordnötssmörsfyllning.

    Ingredienser:

    Basen:

    200 g mandelmassa

    2 st äggvitor

    Fyllning:

    2 st äggulor

    100 g smält kakaosmör

    4 msk lönn- eller agavesirap eller honung

    2 dl kokosmjöl (Har du inte kokosmjöl kan du göra ditt eget mjöl genom att blanda kokosflingor i en mixer)

    1 dl jördnöts- eller mandelsmör

    Glasyr

    100 g mörk choklad

    Gör så här:

    1. Sätt ugnen på 175 grader.

    2. Riv mandelmassan och blanda med äggvitan (se till att spara äggulorna till fyllningen)

    3. Använd en spritspåse för att göra små platta kakor ca 4 cm i diameter på en plåt med bakplåtspapper. Oroa dig inte om du inte har en spritspåse, du kan försiktigt använda en sked istället.

    4. Sätt in i ugnen i ca 12 minuter tills de är gyllenbruna. Låt dem sedan svalna medan du förbereder fyllningen.

    5. Blanda det smälta kakaosmöret, äggulan och sirapen. Tillsätt kokosmjölet och blanda till en fast deg. Om den är för rinnig, ställ in den i kylen i 5-10 minuter (se till att inte ställa den i kylen för länge eftersom den annars kan bli för hård).

    6. Lägg lite jordnöts- eller mandelsmör i mitten av bottnen. Täck jordnöts- eller mandelsmöret med fyllningsmassan så att det täcker hela botten.

    7. Smält den mörka chokladen i en skål över kokande vatten. Doppa kakorna i chokladen så att de täcks jämnt.

    8. Låt stelna i kylen. Njut av!

    Du hittar fler av Annelis recept på hennes instagram, @therawswede.

    Continue reading

    Annelis cookie dough

    Annelis cookie dough

    Saras semlor

    Saras semlor

    your shopping cart

    Your cart is empty.
    Click here to continue shopping.
    en
    Language
    English
    • Swedish
    • English
    • Deutsch
    • Danish
    Currency