ship
FREE SHIPPING OVER SEK 400.
en
Language
English
 • Swedish
 • English
 • Deutsch
 • Danish
Currency

  OUR BRAND, WHAT´S SPECIAL?

  OUR BRAND, WHAT´S SPECIAL?

  Vad är ONE TO HUNDRED Functional Food? 

  Vi är ett varumärke med proteinberikade snacks, svindlande goda - utan tillsatt socker! Perfekta mellanmål innan eller efter träning för att få naturlig energi inför vardagens alla utmaningar. Med ett innehåll som varken tummar på smak, konsistens eller råvaror kan alla produkter ätas med gott samvete. Utöver functional food så erbjuder vi kosttillskott så som whey proteinpulver och PWO för dig som vill optimera din träning.

   

  Vad innehåller våra produkter? 

  Hela vårt koncept bygger på helt naturliga råvaror. Vi mixar det bästa från naturen som ger produkter som smakar riktigt bra, utan att använda artificiella smaker, färger eller konserveringsmedel. Sammansättningen av nötter, frukt och protein är unikt framtagna för att skapa produkter som kroppen mår bra utav. 

   

  Vem är produkterna riktade till? 

  För alla som vill äta hälsosamma proteinberikade snacks med ett rent innehåll, utan att få i sig raffinerat socker.

  Självklart vill vår målgrupp leva en sund livsstil med träning. 

   

  Varför äta just våra protein snacks? 

   

  Våra produkter innehåller inte bara en proteinmassa från vassle med artificiella smaker. Vi mixar nötter och frukt till unika blandningar som vi sedan smaksätter med naturliga aromer. För att få den där lilla extra smakupplevelsen täcker vi en del av produkterna med sockerfri kvalitetschoklad. 

  Innehåller produkterna socker? 

  Sötman i produkterna kommer från naturliga sockerarter. Det finns inget tillsatt socker. Det är endast i vår sockerfria choklad som vi sötar med maltitol. 

   

  Är produkterna veganska? 

  Nej, det är de inte eftersom de innehåller mjölkchoklad och vassleprotein. Vårt sortiment växer hela tiden, vilket gör att det med stor sannolikhet kommer veganska produkter i framtiden. 

  Kan man äta produkterna som nötallergiker? 

  Nej! Alla produkter, förutom våra ”protein crips”, innehåller en stor mängd nötter då det är en av huvudråvarorna. Är man känslig ska man vara medveten om att alla produkter kan innehålla spår av jordnöt, mandel, hasselnöt och cashewnöt. 

  Var tillverkas produkterna? 

  Vi är ett svenskt varumärke, där hela processen från idé till färdig produkt sker i skånska Arlöv. 

  Hur blir man ambassadör?

  Vi är alltid öppna för nya ambassadörer som genuint gillar våra produkter och vill samarbeta över tid. I vårt team har alla har krav på prestation och att nå mål i sin sport. Som ambassadör för oss har man behov av naturliga proteinberikade produkter för att ta träningen till en ny nivå - och såklart inspirera andra! Man behöver ha räckvidd i sina sociala medier och kunna sprida produkterna i bild. Finns intresse av att representera oss på mässor är detta också ett stort plus. Vi vill växa i träningsvärlden, energikrävande outdoor-sporter, men även i crossfitboxen och på olika tävlingsbanor.

   

  Alla förfrågningar gällande ambassadörskap, samarbete och sponsring skickas till info@onetohundred.se

   

  Continue reading

  Nyhet- 3 snackspåsar för alla tillfällen

  Nyhet- 3 snackspåsar för alla tillfällen

  PROTEINBAR PEANUT BUTTER

  PROTEINBAR PEANUT BUTTER

  your shopping cart

  Your cart is empty.
  Click here to continue shopping.
  en
  Language
  English
  • Swedish
  • English
  • Deutsch
  • Danish
  Currency