skip
FRI FRAKT ÖVER 500 KR
sv
Language
svenska
 • Swedish
 • English
 • Deutsch
 • Danish
Currency

  PLANT COLLECTION

  PLANT COLLECTION

  Högkvalitativa nötter som finns i tre ljuvliga smaker!

   

  Våra Hasselnötter har en härlig nötig smak och med vår slow roasting så får vi den perfekta hasselnötssmaken!

  Våra Hasselnötter är rika på bra fetter, kostfibrer, protein, B-vitaminer, antioxidanter och magnesium. Magnesium behövs för normal nerv- och muskelfunktion. Magnesium används också vid kroppens egna produktion av proteiner. Hasselnötter fungerar bra i matlagningen eller småät som de är, tillexempel att göra en god hasselnötsmjölk: Hasselnötter är också väl lämpade för hasselnötssmör eller hasselnötsspread.

   

  Våra torrrostade mandlar är slow roasted vilket ger en nötig och god mandelsmak! Passar perfekt som mellanmål eller till frukosten eller till matlagning.

  Mandel är ett av de mest näringsrika nötterna. Mandlar är rika på komplexa kolhydrater, fibrer, protein, enkelomättat fett, järn, kalcium, zink, B-vitaminer och antioxidanten vitamin E. Mandlar är metaboliskt alkaliska och innehåller kaempferol och quercetin Två matskedar av mandel ger 35% av ditt dagliga behov av antioxidanten vitamin E. Vitamin B2) och B3 hjälper dig att minska på de skadliga effekterna av stress. Mandel är också en bra källa till vitamin B9 (folsyra), som är särskilt viktig för proteinomsättningen. Mandlar är ett perfekt tillskott för alla träningsformer och en naturlig proteinkälla.

   

  Våra cashewnötter är rika på proteiner, mineraler och kolhydrater.

  De har ett lågt fettinnehåll jämfört med andra nötter, och ett högt antal omättade fetter gör den ännu mer hälsosam. Cashewnöten används både som tilltugg och som ingrediens i matlagning. Nöten förekommer ofta i asiatisk mat. Cashewnötternas användningsområden är många !

   

   

  Fortsätt läsa

  Vi lanserar den godaste måltidsersättningen på marknaden!

  Vi lanserar den godaste måltidsersättningen på marknaden!

  Nya Whey smaker & vikter

  Nya Whey smaker & vikter

  EAT FOR A POWERFUL CHRISTMAS!

  EAT FOR A POWERFUL CHRISTMAS!

  Din varukorg

  sv
  Language
  svenska
  • Swedish
  • English
  • Deutsch
  • Danish
  Currency